Bird's Chocolate Trifle Kit - 122g Expand

Bird's Chocolate Trifle Kit - 122g

Bird's Bird's

21101501

New

4 units in stock

$5.99

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of $0.25.

Description

Complete chocolate flavour trifle kit including jelly, custard powder, trifle topping, sponge fingers and decorations. Just add milk and sugar to make 6 servings.

Ingredients - Chocolate Flavour Whip Mix: Sugar, Modified Potato Starch, Palm Oil, Fat Reduced Cocoa Powder, Gelling Agents (Diphosphates, Sodium Phosphates), Emulsifiers (Propylene Glycol Esters of Fatty Acids, Lecithins), Milk Chocolate Powder (2%) (Sugar, Cocoa Mass, Whole Milk Powder, Cocoa Butter, Skimmed Milk Powder), Lactose (Milk), Milk Proteins, Colours (Plain Caramel, Carotenes), Whey Powder (Milk), Calcium Carbonate, Anti-Caking Agent (Silicon Dioxide), Flavouring, Chocolate Flavoured Custard Powder: Maize Starch, Fat Reduced Cocoa Powder, Milk Chocolate Powder (2.5%) (Sugar, Cocoa Mass, Whole Milk Powder, Cocoa Butter, Skimmed Milk Powder), Colour (Plain Caramel), Trifle Topping Mix: Fully Hydrogenated Palm Oil, Sugar, Emulsifiers (Propylene Glycol Esters of Fatty Acids, Lecithins), Modified Maize Starch, Whey Powder (Milk), Lactose (Milk), Milk Proteins, Anti-Caking Agent (Silicon Dioxide), Stabiliser (Cellulose Gum), Flavouring, Colour (Carotenes), Trifle Sponge Fingers: Sugar, Wheat Flour, Whole Egg, Glucose-Fructose Syrup, Raising Agent (Ammonium Carbonates), Milk Proteins, Flavouring, Acid (Citric Acid), Chocolate Flavoured Sugar Sprinkles: Sugar, Vegetable Fats (Palm, Shea), Fat Reduced Cocoa Powder, Emulsifier (Lecithins), Glazing Agents (Gum Arabic, Shellac)
Mélange à fouetter saveur chocolat : sucre, amidon de pomme de terre modifié, huile de palme, cacao maigre en poudre, gélifiants (diphosphates, phosphates de sodium), émulsifiants (propylène glycol esters d'acides gras, lécithines), chocolat au lait en poudre (2%) (sucre, Pâte de cacao, lait entier en poudre, beurre de cacao, lait écrémé en poudre), lactose (lait), protéines de lait, colorants (caramel nature, carotènes), lactosérum en poudre (lait), carbonate de calcium, antiagglomérant (dioxyde de silicium), arôme , Poudre de crème pâtissière aromatisée au chocolat : amidon de maïs, poudre de cacao maigre, poudre de chocolat au lait (2,5%) (sucre, pâte de cacao, poudre de lait entier, beurre de cacao, poudre de lait écrémé), colorant (caramel nature), mélange de garniture pour bagatelles : entièrement Huile de palme hydrogénée, sucre, émulsifiants (esters de propylène glycol d'acides gras, lécithines), amidon de maïs modifié, lactosérum en poudre (lait), lactose (lait), protéines de lait, antiagglomérant (dioxyde de silicium), stabilisant (gomme de cellulose) , Arôme, Colorant (Carotènes), Bagatelle Éponge Doigts : Sucre, Blé F farine, œuf entier, sirop de glucose-fructose, poudre à lever (carbonates d'ammonium), protéines de lait, arôme, acide (acide citrique), sucre glace saupoudré de chocolat : sucre, graisses végétales (palme, karité), cacao maigre en poudre, émulsifiant ( Lécithines), Agents d'enrobage (Gomme arabique, Gomme laque)